fbpx

Αλμυρό κέικ με γραβιέρα

Yields1 Serving
ΥΛΙΚΑ
 320 g Αυγά
 700 g Τριμμένα τυριά (Γραβιέρα & Ρεγκάτο)
 150 g Ελαιόλαδο
 50 g Σάλτσα pesto βασιλικού
 10 g Σκόρδο τριμμένο
 50 g Πελτέ τομάτας
 5 g Αλάτι
 1 g Πιπέρι
 800 g Μίγμα Αλεύρου Κρήτης με Γραβιέρα
 30 g Baking powder
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός του αλεύρου με το baking powder, μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά σε χυλό.

2

Προσθέτουμε το μίγμα αλεύρου με γραβιέρα και το baking powder και ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις.

3

Βάζουμε σε φόρμα κέικ ή φόρμες muffins και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 320 g Αυγά
 700 g Τριμμένα τυριά (Γραβιέρα & Ρεγκάτο)
 150 g Ελαιόλαδο
 50 g Σάλτσα pesto βασιλικού
 10 g Σκόρδο τριμμένο
 50 g Πελτέ τομάτας
 5 g Αλάτι
 1 g Πιπέρι
 800 g Μίγμα Αλεύρου Κρήτης με Γραβιέρα
 30 g Baking powder

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός του αλεύρου με το baking powder, μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά σε χυλό.

2

Προσθέτουμε το μίγμα αλεύρου με γραβιέρα και το baking powder και ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις.

3

Βάζουμε σε φόρμα κέικ ή φόρμες muffins και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.

Αλμυρό κέικ με γραβιέρα

Τελευταίες συνταγές

By Fresh Bakery Team
By Νικόλας Παρασκευάς
By Fresh Bakery Team

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.