H GELATO & BAKERY EXPERTS, επίσημος αντιπρόσωπος των δύο παραδοσιακών ιταλικών εταιριών παγωτού, της GIUSO (1919) και της PERNIGOTTI (1860), προσφέρει ήδη στην ελληνική αγορά τις νέες ύλες που κυκλοφόρησαν φέτος για τη δημιουργία αυθεντικού χειροποίητου gelato! Tα 17 νέα προϊόντα για το 2023, όλες τις κορυφαίες πρώτες ύλες των δύο σπουδαίων παραγωγών και μια νέα, πρωτότυπη συνταγή για την αξιοποίηση του εναπομείναντος παγωτού και τη μετατροπή του σε semifreddo, μπορείτε να δείτε στο φετινό συνταγολόγιο της G&B Experts και στο www.gnbexperts.gr.
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.