Νοέ 1, 2024 | Νεα

Νέο Δ.Σ. στην Ο.Α.Ε.: Οι Εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι του Κλάδου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος εκλέχθηκε στο 35ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας, που πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 14 Οκτωβρίου 2024 στην Πάτρα. Ο Μιχάλης Μούσιος, από τη Λάρισα, επανεκλέχθηκε για έβδομη θητεία ως πρόεδρος, σημειώνοντας υψηλό ποσοστό υποστήριξης από τα μέλη. Η παράταξή του εξασφάλισε 31 από τις 35 έδρες του Δ.Σ., διασφαλίζοντας την ηγεσία του για την επόμενη τριετία​

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος, που προέκυψε από τις τελευταίες εκλογές, αποτελείται από τα εξής μέλη:

  • Πρόεδρος: Μιχάλης Μούσιος
  • Α’ Αντιπρόεδρος: Έλσα Κουκουμέρια
  • Β’ Αντιπρόεδρος: Προκόπης Τσουκαλάς
  • Γ’ Αντιπρόεδρος: Θεόδωρος Σίνδρος
  • Γενικός Γραμματέας: Κωνσταντίνος Κεβρεκίδης
  • Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας: Θωμάς Χατζούλης
  • Οργανωτικός Γραμματέας: Ιωάννης Παπαθανασίου
  • Ταμίας: Αχιλλέας Κωτούζας
  • Αναπληρωτής Ταμίας: Λεωνίδας Τεντόγλου
  • Έφορος: Νικόλαος Χατζηευφραιμίδης

 

Σύμβουλοι Προεδρείου

  • Λεωνίδας Θεολόγου
  • Αλέξανδρος Γκούλιος
  • Γρηγόριος Τσιτούρας

 

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  • Σπύρος Έξαρχος
  • Ιωάννης Γεωργουλάκης
  • Κωνσταντίνος Σάββας
  • Παναγιώτης Ράπτης
  • Δημήτριος Θανασούλης
  • Αβραάμ Μοσχόπουλος
  • Παρασκευάς Καλογράνας
  • Απόστολος Κυρινάς
  • Ιωάννα Βανίλα
  • Βασίλειος Γαλανός
  • Κωνσταντίνα Γεωργοπούλου
  • Δημήτριος Γουργιώτης
  • Εμμανουήλ Καλαϊτζάκης
  • Αναστασία Καλουζίδου
  • Μαρία Κόγια
  • Απόστολος Μυλωνάς
  • Δημήτριος Ντούρας
  • Στέργιος Ξυδάς
  • Ιάσων Καπλάνης

Αυτά τα μέλη αναλαμβάνουν τη διαχείριση της Ομοσπονδίας και τη στήριξη των συμφερόντων του κλάδου για την επόμενη περίοδο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.

    Πολιτική χρήσης cookies

    Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

    Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.

    Απολύτως Απαραίτητα Cookies

    Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

    Cookies Στατιστικών

    Τα Cookies Στατιστικών μας επιτρέπουν να αναγνωρίζουμε και να μετράμε τον αριθμό των επισκεπτών του ιστοτόπου μας καθώς και τον τρόπο που αυτοί κινούνται μέσα στον ιστότοπο όταν τον χρησιμοποιούν. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνουμε τη λειτουργία του ιστότοπου διασφαλίζοντας για παράδειγμα ότι οι χρήστες βρίσκουν εύκολα αυτό που ψάχνουν. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται είναι καταρχήν ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του ιστότοπου μας.

    Cookies Λειτουργικότητας

    Πρόκειται για Cookies που σας αναγνωρίζουν όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας. Η χρήση επομένως των Λειτουργικών Cookies μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε περιεχόμενα προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντά σας και να εξοικονομήσουμε το χρόνο που θα χάνατε επανεγγραφόμενοι ή επαναεισάγοντας πληροφορίες, όταν επισκεφθείτε ξανά αυτόν τον ιστότοπο.