fbpx

Νοέ 1, 2024 | Νεα

Νέο Δ.Σ. στην Ο.Α.Ε.: Οι Εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι του Κλάδου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος εκλέχθηκε στο 35ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας, που πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 14 Οκτωβρίου 2024 στην Πάτρα. Ο Μιχάλης Μούσιος, από τη Λάρισα, επανεκλέχθηκε για έβδομη θητεία ως πρόεδρος, σημειώνοντας υψηλό ποσοστό υποστήριξης από τα μέλη. Η παράταξή του εξασφάλισε 31 από τις 35 έδρες του Δ.Σ., διασφαλίζοντας την ηγεσία του για την επόμενη τριετία​

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος, που προέκυψε από τις τελευταίες εκλογές, αποτελείται από τα εξής μέλη:

  • Πρόεδρος: Μιχάλης Μούσιος
  • Α’ Αντιπρόεδρος: Έλσα Κουκουμέρια
  • Β’ Αντιπρόεδρος: Προκόπης Τσουκαλάς
  • Γ’ Αντιπρόεδρος: Θεόδωρος Σίνδρος
  • Γενικός Γραμματέας: Κωνσταντίνος Κεβρεκίδης
  • Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας: Θωμάς Χατζούλης
  • Οργανωτικός Γραμματέας: Ιωάννης Παπαθανασίου
  • Ταμίας: Αχιλλέας Κωτούζας
  • Αναπληρωτής Ταμίας: Λεωνίδας Τεντόγλου
  • Έφορος: Νικόλαος Χατζηευφραιμίδης

 

Σύμβουλοι Προεδρείου

  • Λεωνίδας Θεολόγου
  • Αλέξανδρος Γκούλιος
  • Γρηγόριος Τσιτούρας

 

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  • Σπύρος Έξαρχος
  • Ιωάννης Γεωργουλάκης
  • Κωνσταντίνος Σάββας
  • Παναγιώτης Ράπτης
  • Δημήτριος Θανασούλης
  • Αβραάμ Μοσχόπουλος
  • Παρασκευάς Καλογράνας
  • Απόστολος Κυρινάς
  • Ιωάννα Βανίλα
  • Βασίλειος Γαλανός
  • Κωνσταντίνα Γεωργοπούλου
  • Δημήτριος Γουργιώτης
  • Εμμανουήλ Καλαϊτζάκης
  • Αναστασία Καλουζίδου
  • Μαρία Κόγια
  • Απόστολος Μυλωνάς
  • Δημήτριος Ντούρας
  • Στέργιος Ξυδάς
  • Ιάσων Καπλάνης

Αυτά τα μέλη αναλαμβάνουν τη διαχείριση της Ομοσπονδίας και τη στήριξη των συμφερόντων του κλάδου για την επόμενη περίοδο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.