Tips
• Για να δουλέψουμε την κρέμα σε μπολ, αφού τη βγάλουμε από το ψυγείο, μπορούμε να την αραιώσουμε με λίγη υγρή κρέμα γάλακτος
• Για να της δώσουμε πιο σταθερή μορφή, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και την ενσωματώνουμε στη βραστή πατισερί
• Για πιο σπυρωτό χαρακτήρα, χρησιμοποιούμε και αλεύρι στη συνταγή μας.
• Για να δουλέψουμε την κρέμα σε μπολ, αφού τη βγάλουμε από το ψυγείο, μπορούμε να την αραιώσουμε με λίγη υγρή κρέμα γάλακτος
• Για να της δώσουμε πιο σταθερή μορφή, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και την ενσωματώνουμε στη βραστή πατισερί
• Για πιο σπυρωτό χαρακτήρα, χρησιμοποιούμε και αλεύρι στη συνταγή μας.