Από το 1935 που ιδρύθηκε ως σήμερα, η Βελγική Corman έχει αναπτύξει απίστευτη τεχνογνωσία στην παραγωγή βουτύρων, ώστε να αναγνωρίζεται ως η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο! Το 1985, η Corman δημιούργησε και παρουσίασε πρώτη στους ζαχαροπλάστες ένα βούτυρο σε μορφή πλάκας, φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο δημιουργίας προϊόντων που απαιτούν φυλλοποίηση, όπως το κρουασάν! Σήμερα διαθέτει πολλές επιλογές βουτύρων σε πλάκα (82%, 99.9%, Mixfat κ.ά.) για εύκολο λαμινάρισμα και υπέροχο, γευστικό αποτέλεσμα!