αρτοποιοσ

100. Μάιος – Ιούνιος 2018

Ο Αρτοποιός κλείνει τα 100 τεύχη!
Το μοναδικό στο είδος του περιοδικό για την αρτοποιία-αρτοζαχαροπλαστική έφτασε αισίως στα 100 και όλη η ομάδα θα ήθελε να σας εκφράσει τις πιο θερμές της ευχαριστίες που εμπιστεύεστε τον αρτοποιό για την ενημέρωσή σας σχετικά με τον κλάδο.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Κεντρικό αφιέρωμα του 100ου τεύχους είναι οι ξηροί καρποί και οι διατροφικές μπάρες.

Σε αυτό το τεύχος υπάρχει ένα μεγάλο αφιέρωμα σε αυτά τα μικρά πλην γευστικά σνακ, με μια ευρεία θεματολογία που περιλαμβάνει προτάσεις από εδραιωμένες εταιρείες του χώρου, αφιερώματα, ιδέες, συνταγές και διατροφικά μυστικά.

Καθώς βρισκόμαστε πλέον στη θερινή περίοδο σας παρουσιάζουμε ένα DIY gelato, το οποίο θα ικανοποιήσει στο έπακρο εσάς και τους πελάτες σας. Επιπλέον, όπως σε κάθε τεύχος, έτσι και σε αυτό, περιλαμβάνονται τα νέα της αγοράς, χρήσιμα άρθρα που αφορούν στην ασφάλεια των τροφίμων, στις τάσεις του κλάδου καθώς και επιστημονικά, διατροφολογικά, τεχνικά και τεχνολογικά άρθρα.

Τέλος, στο τεύχος 100 θα βρείτε τον απολογισμό της έκθεσης IBATECH 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Aπό τον υπεύθυνο σύνταξης

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]