ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

121. Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2021

Αισίως πλησιάζουμε τις γιορτές. Η κατάσταση στην οποία ζούμε, ευτυχώς δε θυμίζει την περσινή αντίστοιχη περίοδο, ωστόσο δεν έχουμε ξεφύγει τελείως από την καταπίεση που δημιουργεί η πανδημία. Νέα δεδομένα κάθε φορά, νέοι αριθμοί που δείχνουν πως η κατάσταση αρχίζει πάλι να ξεφεύγει και μια αβεβαιότητα να πλανάται στην ατμόσφαιρα. Φυσικά κανείς δε μπορεί να προβλέψει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Με τις σωστές, ατομικές αποφάσεις μας ο καθένας και την ανάλογη προσοχή, θα κάνουμε υπομονή ελπίζοντας να μη συνεχιστεί για πολύ ακόμα όλο αυτό.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ωστόσο η ανάγκη για κανονικότητα είναι πλέον πιο έντονη από ποτέ. Μετά από ένα καλό καλοκαίρι, που αρκετοί επιχειρηματίες δούλεψαν ικανοποιητικά, έρχεται η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Μια περίοδος όπου οι επαγγελματίες αρτοποιοί-ζαχαροπλάστες μπορούν να δουλέψουν πολύ. Δίπλα σε αυτή την προσπάθεια και το περιοδικό ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ, που με γνώμονα τις ανάγκες του επαγγελματία, του προσφέρει ποιοτική ενημέρωση.

Το τελευταίο τεύχος της χρονιάς φτάνει στα χέρια σας με ενδιαφέρουσα ύλη, αποτύπωση του παλμού της αγοράς με όλα τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν και στόχο έχουν την ενίσχυση της ποιότητας της δουλειάς του αρτοποιού. Ενδιαφέροντα άρθρα, απολογισμοί, συνταγές και πολλά πολλά άλλα.

Αποχαιρετούμε τη χρονιά που φεύγει και αναμένουμε τη νέα, με αισιοδοξία και πίστη πως όλα θα πάνε καλύτερα. Και όπως είθισται να κλείνουμε τα τελευταία editorial, όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

Καλή ανάγνωση και καλές γιορτές!

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]