ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

122. Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2022

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, όρεξη για ανανέωση και φυσικά μια έντονη επιθυμία για επιστροφή σε μια προ διετίας πραγματικότητα, τουλάχιστον από πλευράς υγείας και ελευθερίας. Μπορεί να έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που πρωτοεμφανίστηκε η πανδημία και ακόμα η κατάσταση να μην έχει αλλάξει, ωστόσο η ανάγκη για αισιοδοξία είναι πιο μεγάλη από ποτέ, αφού η ψυχολογική και ψυχική κούραση αλλά και ο φόβος έχουν καταβάλει τους περισσότερους.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Στο πλαίσιο της καινούργιας χρονιάς το περιοδικό που κρατάτε στα χέρια σας ανανεώνεται. Πλέον το περιοδικό προχωρά σε μια αλλαγή, που θα προσφέρει σε εσάς καλύτερη ενημέρωση τόσο στον κλάδο της αρτοποιίας όσο και στον κλάδο της ζαχαροπλαστικής. Ένας διακριτός διαχωρισμός μέσα στο τεύχος. Για εσάς θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ενημερωθείτε μέσα από τις σελίδες του περιοδικού, ενός περιοδικού που θα αποτελέσει το μοναδικό με κάλυψη τόσο πάνω στην αρτοποιία όσο και στη ζαχαροπλαστική. Ένα τεύχος με 2 σημαντικές και ίσα προβαλλόμενες ενότητες, αυτές της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

Το πρώτο τεύχος της χρονιάς φτάνει στα χέρια σας με ενδιαφέρουσα ύλη, αποτύπωση του παλμού της αγοράς με όλα τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν και στόχο έχουν την ενίσχυση της ποιότητας της δουλειάς του αρτοποιού. Ενδιαφέροντα άρθρα, συνταγές και πολλά άλλα.

Αφήνουμε πίσω τη χρονιά που φεύγει και ελπίζουμε σε μια καλύτερη νέα. Με πίστη πως όλα θα πάνε καλύτερα και όλους εμάς ενωμένους.

Καλή ανάγνωση και καλή μας χρονιά!

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]