ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

123. Μάρτιος – Απρίλιος 2022

Στο δεύτερο τεύχος της χρονιάς αποτυπώνεται ο παλμός της αγοράς με όλα τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν και στόχο έχουν να ενισχύσουν τη δουλειά και την εικόνα σας. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε  ενδιαφέροντα άρθρα, συνεντεύξεις, συνταγές και πολλά άλλα.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Όταν έμπαινε η νέα χρονιά κανείς δε μπορούσε να φανταστεί τις εξελίξεις. Το μόνο που ευχόμασταν όλοι ήταν να τελειώσει, μετά από 2 χρόνια, η πανδημία και να αρχίσουμε να επιστρέφουμε στην κανονικότητα που τόσο μας έχει λείψει.

Ωστόσο, ένα νέο, θλιβερό γεγονός έλαβε χώρα στον πλανήτη, ο πόλεμος στην Ουκρανία. Ήδη οι απώλειες είναι πολλές, οι καταστροφές μεγάλες, με τον υπόλοιπο κόσμο να παρατηρεί παγωμένος την κατάσταση στη χώρα και όλοι να εύχονται όλο αυτό να τελειώσει το συντομότερο.Φυσικά, δε μπορεί να μη σκεφτεί κανείς και τις επιπτώσεις στην οικονομία και στις αγορές, με τα σενάρια να είναι δυσοίωνα. Η ενεργειακή κρίση επιδεινώνεται καθημερινά λόγω της σύρραξης στην Ουκρανία με ραγδαίες ανατιμήσεις στα καύσιμα, τις πρώτες ύλες, τα τρόφιμα κ.ά

Παρά τα άσχημα που συμβαίνουν τριγύρω μας, για άλλη μια φορά πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να διαφυλάξουμε την ψυχική ηρεμία μας. Η αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Συνεχίζοντας και εμείς τη δικά μας προσπάθεια να σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα δρώμενα του κλάδου, εγκαινιάζουμε την άνοιξη με ένα πλούσιο τεύχος, το οποίο συνεχίζει στη λογική του προηγούμενου, δηλαδή είναι ανανεωμένο και καλύπτει διεξοδικά τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

Στο δεύτερο τεύχος της χρονιάς αποτυπώνεται ο παλμός της αγοράς με όλα τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν και στόχο έχουν την ενίσχυση της δουλειάς σας. Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, συνεντεύξεις, συνταγές και πολλά άλλα. Η άνοιξη είναι εδώ και όταν όλα ανθίζουν εκεί έξω εμείς γεμίζουμε με ελπίδα και αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλύτερα.

Καλή ανάγνωση και Καλό Πάσχα!

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]