ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

124. Μάιος – Ιούνιος 2022

Το καλοκαίρι είναι εδώ όπερ και σημαίνει καλή διάθεση, η οποία προσπαθεί να υπερνικήσει όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η αισιοδοξία είναι πλέον απαραίτητη στους καιρούς που ζούμε καθώς και η υπομονή, ώστε να καταφέρνουμε όλοι ανταπεξερχόμαστε στην καθημερινότητα και τις απαιτήσεις της.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το καλοκαίρι είναι πολλές φορές για τον επαγγελματία το εφαλτήριο για νέες ιδέες, ανανέωση και καινούργιες προτάσεις. Μπορεί η οικονομία να περνάει κρίση και οι αγορές να δυσκολεύονται λόγω των αυξήσεων και των ανατιμήσεων, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να εμποδίζει τη δημιουργία και την ανάγκη για ανανέωση που θα φέρει άλλο αέρα στο φούρνο του κάθε αρτοποιού.

Στα χέρια σας κρατάτε το 3ο τεύχος της χρονιάς, μέσα από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα δρώμενα του κλάδου της αρτοποιίας, με μια ύλη που καλύπτει διεξοδικά όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε.

Στο τεύχος Μαΐου-Ιουνίου αποτυπώνεται ο παλμός της αγοράς με όλα τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν και στόχο έχουν την ενίσχυση της δουλειάς σας. Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα, συνεντεύξεις, συνταγές και πολλά πολλά άλλα.

Καλή ανάγνωση και καλό καλοκαίρι!

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]