ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

125. Ιούλιος – Αύγουστος

Ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ έρχεται με ένα πλούσιο τεύχος και κεντρικό θέμα την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση. Οι συνεχείς εξελίξεις, οι απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, οι τάσεις και το διαρκώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον επιβάλλουν την ανάγκη για εκπαίδευση.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το editorial αυτό γράφεται στα μέσα του καλοκαιριού, ενός καλοκαιριού «καυτού» από πλευρά εξελίξεων που επηρεάζουν σε παγκόσμιο αλλά και εθνικό επίπεδο. Τα απόνερα της πανδημίας είναι ακόμα εδώ, ο πόλεμος της Ουκρανίας μαίνεται, οι τιμές έχουν εκτοξευτεί στα ύψη, κάτι που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και τον κλάδο της αρτοποιίας, ο οποίος πλήττεται για ακόμα μία φορά. Αισιοδοξία όλων ότι η κατάσταση θα σταθεροποιηθεί και θα επανέλθουμε σιγά σιγά σε μια κανονικότητα, από όλες τις απόψεις.

Ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ έρχεται με ένα πλούσιο τεύχος και κεντρικό θέμα την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση. Οι συνεχείς εξελίξεις, οι απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, οι τάσεις και το διαρκώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον επιβάλλουν την ανάγκη για εκπαίδευση. Και ενώ παλαιότερα η εκμάθηση της αρτοποίησης ήταν εμπειροτεχνική, πλέον σήμερα υπάρχει μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων διαφόρων σχολών που προσφέρουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση και κατάρτιση.

Από τις σελίδες του τεύχους δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα τεχνικά άρθρα, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, οι δράσεις του κλάδου της αρτοποιίας, συνταγές κ.ά Το δικό σας «εργαλείο» που φροντίζει σε 2μηνιαία βάση να σας κρατάει ενήμερους για όσα θέλετε και πρέπει να γνωρίζετε.

Καλή ανάγνωση και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.
Ραντεβού το φθινόπωρο!

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]