ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

126. Σεπτέμβριος – Οκτώβριος

Το καλοκαίρι πέρασε και πλέον μπαίνουμε δυναμικά στο φθινόπωρο, αναμένοντας τις εξελίξεις τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε εθνικό επίπεδο. Φέτος, για πολλούς επαγγελματίες η χρόνια ήταν καλή. Ο τουρισμός παρουσίασε άνοδο, ακόμα περισσότεροι τουρίστες εμπιστεύτηκαν τη χώρα μας για προορισμό διακοπών, τόσο στην ηπειρωτική χώρα όσο και στη νησιωτική.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ωστόσο, οι προβληματισμοί για την εξέλιξη της χρονιάς παραμένουν και αφορούν σε αστάθμητους παράγοντες. Μερική ανησυχία προκαλεί για παράδειγμα η επανεμφάνιση της πανδημίας και η πρόσφατη εκτίναξη των κρουσμάτων αλλά και η εξέλιξη του πολέμου στην Ουκρανία.

Οι εποχές αλλάζουν, τα δεδομένα μεταβάλλονται, ο κλάδος της αρτοποιίας καταβάλλει τα μέγιστα ώστε να παραμείνει κραταιός. Το περιοδικό ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ γνωρίζει τις ανάγκες του αρτοποιού και πάντα, με γνώμονα την ποιότητα, ενημερώνει και εκπαιδεύει τους αναγνώστες του.

Το τεύχος 126 έρχεται ανανεωμένο, με ενδιαφέρουσα ύλη, αποτύπωση του παλμού της αγοράς με όλα τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν και στόχο έχουν την ενίσχυση της ποιότητας της δουλειάς του αρτοποιού.

Καλή ανάγνωση και καλό φθινόπωρο!

 

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]