ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

127. Νοέμβριος – Δεκέμβριος

Οι γιορτές πλησιάζουν δυναμικά και το εορταστικό κλίμα προσφέρει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε, τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι επαγγελματίες κάνουν τον απολογισμό τους και επαναπροσδιορίζουν τους στόχους της νέας χρονιάς.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Οι γιορτές αποτελούν έμπνευση και είναι μια καλή ευκαιρία για δημιουργία, αφού ο επαγγελματίας αρτοποιός μπορεί να παρουσιάσει τις ιδέες και προτάσεις του σε ένα κοινό που «διψά» να βιώσει το εορταστικό κλίμα και την ευφορία που προσφέρουν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά.

Το τεύχος 127, το τελευταίο του 2022, περιέχει ενδιαφέρουσα ύλη, από προϊόντα και νέα του κλάδου, μέχρι άρθρα, συνεντεύξεις, συνταγές κ.ά.

Στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Περικλή Βούρθη, τον εμπνευστή και δημιουργό του φούρνου Bread before Christ, το οποίο μοιράζει απλόχερα νόστιμο προζυμένιο ψωμί και άλλα πολλά νόστιμα και ευφάνταστα. Μάλιστα, ο ίδιος μοιράζεται και μια δική του συνταγή!

Φυσικά, δε λείπουν και τα άρθρα τεχνικού περιεχομένου, με σημαντικές πληροφορίες για όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε πάνω στο ψωμί και την τέχνη του.

Το 2023 πλησιάζει και φέρνει μαζί του ελπίδα και αισιοδοξία. Και ναι, η αρχή κάθε χρόνου είναι μια καλή ευκαιρία για νέους στόχους, προσωπικούς και επαγγελματικούς.

Καλή ανάγνωση και καλές γιορτές με υγεία και αγάπη!

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου