ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

128. Ιανουάριος – Φεβρουάριος

Νέα χρονιά! Το 2023 έχει μπει για τα καλά και όπως κάθε νέα χρονιά, έτσι και αυτή, γεννά την επιθυμία για νέους στόχους και επαναπροσδιορισμό σε διάφορα επίπεδα.

O Αρτοποιός ανανεώνεται!

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Έχοντας 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της αρτοζαχαροπλαστικής, παρακολουθώντας τις δυναμικές εξελίξεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και λαμβάνοντας υπόψιν την ανάγκη ακόμα και του πιο απαιτητικού επαγγελματία του κλάδου για άρτια ενημέρωση, το περιοδικό μας ανανεώνεται με δύο ξεχωριστές ενότητες, “Αρτοποιός-ΒΑΖ” και “Fresh Pastry”, για την αρτοποιία & ζαχαροπλαστική αντίστοιχα. Η κάθε ενότητα έχει το δικό της εξώφυλλο και ύλη.

Έτσι, ο επαγγελματίας θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε ύλη που αφορά αποκλειστικά τον κλάδο του, με παρουσίαση προϊόντων, ενδιαφέροντα άρθρα, συνεντεύξεις, συνταγές και πολλά άλλα.

Το πρώτο τεύχος του έτους σας προετοιμάζει για το Πάσχα. Ρεπορτάζ για τσουρέκι, που αποτελεί και το πιο χαρακτηριστικό προϊόν της πασχαλινής περιόδου, το οποίο, αν και οι επαγγελματίες παρασκευάζουν καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, τη συγκεκριμένη περίοδο έχει την τιμητική του.

Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε ενδιαφέροντα τεχνικά άρθρα, να δείτε παρουσιάσεις φούρνων, να δοκιμάσετε συνταγές που θα βρείτε και πολλά άλλα.

Καλή ανάγνωση και καλή χρονιά να έχουμε!

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου