ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

129. Μάρτιος – Απρίλιος

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και όπως κάθε νέα εποχή, έτσι και τώρα, ο επαγγελματίας αρτοποιός αναζητά ιδέες που θα δώσουν νότες ανανέωσης στην επιχείρησή του και θα αυξήσουν τις πωλήσεις του. Άλλωστε η διαρκής εναλλαγή των τάσεων και των προτιμήσεων των καταναλωτών αποτελεί κίνητρο για αναζήτηση νέων ιδεών και προτάσεων.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το τεύχος Μαρτίου-Απριλίου είναι το δεύτερο σε σειρά τεύχος το οποίο έρχεται ανανεωμένο στα χέρια σας και καλύπτει δύο ξεχωριστές ενότητες, αυτή της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Κάθε ενότητα με δικό της εξώφυλλο και ύλη!

Κεντρικό αφιέρωμα στο τεύχος της αρτοποιίας είναι τα προϊόντα ζύμης. Μια κατηγορία που αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια είναι αυτή της κατεψυγμένης ζύμης. Μια εναλλακτική λύση για το σύγχρονο επαγγελματία. Και μπορεί παλαιότερα να ήταν υπό αμφισβήτηση και σε αντιδιαστολή με τη φρέσκια, ωστόσο η εξέλιξη της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας μίκρυναν την ψαλίδα και έθεσαν νέες βάσεις για τον επαγγελματία αρτοποιό-ζαχαροπλάστη. Στο αναλυτικό ρεπορτάζ της αγοράς θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα νέα για προϊόντα αλλά και δράσεις του κλάδου.

Στο τεύχος Μαρτίου-Απριλίου φιλοξενούμε τον Περικλή Σταμπόγλη και την Ελένη Θεοδοσοπούλου, του ιδιοκτήτες του 3rd wave αρτοποιείου «Μονόκερως», στο Παγκράτι. Ακόμη, μοιράζονται μαζί μας μια υπέροχη συνταγή!

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα τεχνικά άρθρα για τα νέα τρόφιμα – NOVEL FOOD, για τους μικροοργανισμούς, το Ρεβανί Βέροιας και πολλά άλλα.

Καλή ανάγνωση!

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου