ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

133. Νοέμβριος – Δεκέμβριος

Οι γιορτές είναι προ των πυλών και αποτελούν τον επίλογο μιας χρονιάς δύσκολης, με διάφορα γεγονότα που συγκλόνισαν και συνεχίζουν να συγκλονίζουν την ανθρωπότητα. Στο τέλος κάθε έτους γίνεται ένας απολογισμός, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο με κοινή προσδοκία τον ερχομό καλύτερων ημερών και συνθηκών.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Η εορταστική περίοδος είναι μια αφορμή για τον επαγγελματία για να επαναπροσδιορίσει τους στόχους του και να θέσει νέους που θα τον βελτιώσουν και θα του ανοίξουν νέους ορίζοντες. Οι γιορτές είναι έμπνευση και ευκαιρία για παρουσίαση προτάσεων στους καταναλωτές, οι οποίοι αδημονούν να βιώσουν το εορταστικό κλίμα και να περάσουν όμορφα, ξεφεύγοντας από τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Το περιοδικό Αρτοποιός-Greek Bakery & Pastry είναι εδώ, δίπλα στον επαγγελματία που θέλει να προσφέρει το καλύτερο στους πελάτες του και διαρκώς να μαθαίνει και να εξελίσσεται. Το τεύχος 133, το τελευταίο του 2023 έρχεται με πλούσια ύλη και κεντρικό ρεπορτάζ τις βασιλόπιτες και τα πανετόνε, που γίνονται ανάρπαστα και βρίσκονται πρώτα στις προτιμήσεις του κοινού.

Μέσα από την ποικίλη ύλη, θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τον Αλέξανδρο Ρίζο, ιδιοκτήτη του φούρνου Ρίζος Ελαία, στο Κουκάκι, ο οποίος μας αφηγείται την πορεία του, πώς αγάπησε πραγματικά την αρτοποιία, τις δυσκολίες που συνάντησε και τα όνειρά του για το μέλλον.

Φυσικά δε λείπουν πολύ ενδιαφέροντα άρθρα αλλά και νόστιμες συνταγές-προτάσεις που θα δώσουν φρέσκο αέρα στην επιχείρησή σας.

Καλές γιορτές με υγεία και ειρήνη!

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου