ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

134. Ιανουάριος – Φεβρουάριος

Το 2024 έχει μπει για τα καλά. Νέο έτος και μια καλή αφορμή για νέους στόχους, επαναπροσδιορισμό και αναδιοργάνωση. Άλλωστε για τους περισσότερους μια καινούργια χρονιά συνεπάγεται ένα σύνολο επιθυμιών και προσπάθεια για εκπλήρωσή τους.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Στο πρώτο τεύχος της χρονιάς το ρεπορτάζ αγοράς κινείται γύρω από τον εξοπλισμό ενός αρτοποιείου. Στόφες, ψυγεία, μίξερ, φούρνοι που σκοπό έχουν να λύσουν τα χέρια του επαγγελματία και να διευκολύνουν ή να αυξήσουν την καθημερινή και απαιτητική παραγωγή. Η ευκαιρία της πώλησης άπτεται άμεσα της ποιότητας της παραγωγής. Δείτε τι «παίζει» στην αγορά, ανανεώστε τον εξοπλισμό σας και βελτιώστε την παραγωγή και τις πωλήσεις σας.

Μέσα από τις σελίδες του τεύχους θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε ενδιαφέροντα άρθρα, καθώς η γνώση είναι πάντα ένα καλό εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία αρτοποιού. Εντός των άλλων, θα γνωρίσετε την Αστέρω Στρατάκη, εμπνεύστρια και ιδιοκτήτρια του Asterisque, ενός φούρνου μόνο με gluten free προϊόντα. Παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, πώς μια δική της προσωπική δυσκολία την έκανε να επιχειρήσει αυτό το άνοιγμα και λίγους μήνες μετά να έχει κερδίσει το στοίχημα και ο κόσμος να τη στηρίζει.

Φυσικά δε λείπουν και νόστιμες συνταγές-προτάσεις που μπορούν να εμπλουτίσουν τη γκάμα σας και να κερδίσουν την προσοχή των πελατών σας.

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και ειρήνη!

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου