ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

135. Μάρτιος – Απρίλιος

Μπήκε επίσημα η Άνοιξη πλέον, μαρκάροντας μια νέα επιχειρηματική περίοδο και όσο και αν προσπαθώ να αντισταθώ στο κλισέ για μια εξίσου «επιχειρηματική άνοιξη» δε μπορώ να το αποφύγω. Αν δε μας εμπνεύσει η αναγέννηση της φύσης, όπου τα πάντα γύρω λες και βιάζονται να ανθίσουν και να αναπτυχθούν, τότε τι μπορεί να μας εμπνεύσει; Και αν αυτό δε γίνει προτού επισκέπτες από όλο τον κόσμο αρχίσουν να κατακλύζουν τη χώρα, δημιουργώντας έδαφος για μια πολύ προσοδοφόρα περίοδο, τότε πότε θα γίνει;

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το τεύχος Μαρτίου-Απριλίου, που ήδη ξεφυλλίζετε, ελπίζουμε να είναι ακόμα μία «ανοιξιάτικη» πηγή έμπνευσης για σας. Εν όψει του Πάσχα, το Τσουρέκι είναι ο πρωταγωνιστής του ρεπορτάζ της αγοράς. Μέσα στις σελίδες του θα βρείτε προμηθευτές, καινοτόμα προϊόντα και άλευρα που θα αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες και δημιουργίες σας.

Τα Διατροφικά Οφέλη του Ψωμιού με Προζύμι αναλύονται σε ένα από τα τεχνικά άρθρα του τεύχους, όπου θα διαβάσετε τους λόγους που το προζυμένιο ψωμί υπερτερεί διατροφικά των υπολοίπων, ανεβάζοντάς το όλο και ψηλότερα στη λίστα προτιμήσεων των καταναλωτών. Στην ίδια κατηγορία, θα πάρετε ιδέες για το πως να δώσετε όνομα σε κάποιο νέο ψωμί που εμπνευστήκατε και δημιουργήσατε προς τέρψιν των πελατών σας και θα συλλέξετε πληροφορίες για τα διάφορα ιταλικά προϊόντα ζύμης και τα κατάλληλα για την παρασκευή τους άλευρα.

Από την Ιταλία θα βρεθείτε και πάλι στην Ελλάδα με το γνωστό Maestro Pizzaiolo, Giorgio Mangangello, ο οποίος, στη συνέντευξη που μας παραχώρησε, περιγράφει τα σταθερά, βασισμένα στη παράδοση βήματα που τον οδήγησαν σε μία επιτυχημένη πορεία δημιουργίας, διατήρησης και διδασκαλίας τεχνικών για αυθεντική ναπολιτάνικη pizza.

Στα νέα του κλάδου θα ενημερωθείτε για πολλές άλλες ειδήσεις και προτάσεις χρήσιμες για τον κλάδο.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους, Καλή Ανάσταση!

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου