Απρ 9, 2024 | Νεα

64% αύξηση των εμπορικών επισκεπτών για την 11η ARTOZYMA

Μεγάλη η απήχηση της ARTOZYMA στον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

Στο DNA του κλάδου της αρτοποιίας βρίσκεται η 11η Διεθνής Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Έτοιμων Προϊόντων, ARTOZYMA, που ολοκληρώθηκε χθες στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης με 64% αύξηση των εμπορικών επισκεπτών της.

Μέσα σε ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις, αρώματα, αλλά και επιχειρηματική εξωστρέφεια, η ARTOZYMA συγκέντρωσε ξένους εμπορικούς επισκέπτες και hosted buyers από την Αλβανία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρο, Δανία, Γερμανία, Μ. Βρετανία, Κουβέιτ, Β. Μακεδονία, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Τουρκία, Ιταλία, Σερβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

H ARTOZYMA προσέλκυσε επισκέπτες και από όλη την Ελλάδα μεταξύ των οποίων και σπουδαστές ΙΕΚ και ΕΠΑΛ, αλλά και μέλη των φορέων συλλόγων αρτοποιών και ζαχαροπλαστών.

Η φετινή ARTOZYMA, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά από το 2016 χωρίς τη Detrop Boutique, παρουσίασε 44% αύξηση των εκθετηρίων χώρων και 46% άνοδο στον αριθμό των άμεσων εκθετών σε σχέση με το 2022. Η έκθεση συγκέντρωσε 206 εκθέτες (άμεσους και έμμεσους), εκ των οποίων οι 19 άμεσοι ξένοι εκθέτες προήλθαν από 8 χώρες (Τουρκία, Βουλγαρία, Γερμανία, Τατζικιστάν, Κύπρο, Πολωνία, Ιταλία & Ιράν). Επίσης, η ARTOZYMA φιλοξένησε πάνω από 100 ξένους full hosted buyers και μέλη ομαδικών εμπορικών αποστολών.

Το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων της ARTOZYMA αποτέλεσε ένα «πανόραμα» νέων τάσεων, καινούργιων προϊόντων και τεχνοτροπιών και καινοτομίας με αντικείμενο τον άρτο, τα αρτοποιήματα και το γλυκό.

Στο πλαίσιο αυτό ξεχώρισε το πρόγραμμα παρουσιάσεων της Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας, καθώς και τα σεμινάρια του Ιταλού δεξιοτέχνη της υψηλής αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, Matteo Manuini, που παρουσίασε νέες τεχνικές για ζύμες φούρνου και ζαχαροπλαστείου. Ακόμη, φιλοξένησε το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, καθώς και το εργαστήρι Pastry Lab, όπου καταξιωμένοι chef της ζαχαροπλαστικής παρασκεύασαν εμπνευσμένα γλυκά με πρωτότυπα υλικά.

Οι επισκέπτες της έκθεσης παρακολούθησαν επίσης workshops, αλλά και τα σεμινάρια της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων.

Αμέριστη ήταν η συμβολή στην επιτυχία της ARTOZYMA από όλους τους εκθέτες, τους επισκέπτες, τους χορηγούς και τους συνεργάτες, στους οποίους η ΔΕΘ-HELEXPO απευθύνει θερμές ευχαριστίες.

Η ARTOZYMA δίνει ραντεβού με τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής για τον Φεβρουάριο του 2026.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.

Πολιτική χρήσης cookies

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.

Απολύτως Απαραίτητα Cookies

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

Cookies Στατιστικών

Τα Cookies Στατιστικών μας επιτρέπουν να αναγνωρίζουμε και να μετράμε τον αριθμό των επισκεπτών του ιστοτόπου μας καθώς και τον τρόπο που αυτοί κινούνται μέσα στον ιστότοπο όταν τον χρησιμοποιούν. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνουμε τη λειτουργία του ιστότοπου διασφαλίζοντας για παράδειγμα ότι οι χρήστες βρίσκουν εύκολα αυτό που ψάχνουν. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται είναι καταρχήν ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του ιστότοπου μας.

Cookies Λειτουργικότητας

Πρόκειται για Cookies που σας αναγνωρίζουν όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας. Η χρήση επομένως των Λειτουργικών Cookies μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε περιεχόμενα προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντά σας και να εξοικονομήσουμε το χρόνο που θα χάνατε επανεγγραφόμενοι ή επαναεισάγοντας πληροφορίες, όταν επισκεφθείτε ξανά αυτόν τον ιστότοπο.