fbpx

Νοέ 1, 2019 | Νεα

Aktibary ciabatta mix από την AKTINA

Μίγμα για την παρασκευή αυθεντικής ιταλικής Ciabatta, με συμμετοχή 10% επί του αλεύρου, με μεγάλη απορροφητικότητα σε νερό (75-80%). Δίνει τραγανή κόρα, μεγάλη κυψέλωση στην ψίχα και χαρακτηριστικό άρωμα και γεύση προζυμιού. Ιδανική για σάντουιτς, σνακ, φοκάτσια. Διατίθεται σε σακί 15kg.
www.aktinafoods.com

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.