«Από το στάρι στο ψωμί». Μία σειρά πέντε βιβλίων που μεταφέρουν πλούτο γνώσεων και πληροφοριών σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με την αρτοποιία και την αρτοζαχαροπλαστική. Πέντε βιβλία που αποτελούν τα τέλεια εγχειρίδια αφού περιέχουν όσα πρέπει κανείς να γνωρίζει θεωρητικά και πρακτικά. Τα βιβλία της σειράς είναι: «Τεχνολογία αρτοποίησης», «Αρτοποίηση και αρτοζαχαροπλαστική με προζύμια και μαγιά», «Συνταγές ζαχαροπλαστικής αλεύρου», «Συνταγές αρτοποιίας» και «Αρτοζαχαροπλαστική με διογκωτικές ύλες». Επισκεφτείτε το http://freshbakery.shape.com.gr/, κάντε την παραγγελία σας και επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές.