fbpx

Ιαν 30, 2024 | Νεα

Διοργάνωση της LESAFFRE ΕΛΛΑΣ με το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Lesaffre Ελλάς σε συνεργασία με το Σωματείο αρτοποιών Θεσσαλονίκης την Κυριακή 28 Ιανουαρίου.

Η εκδήλωση αυτή είχε δύο μέρη, το πρώτο αφορούσε εκπαιδευτική ημερίδα που οργανώθηκε από την Lesaffre Ελλάς για προχωρημένες τεχνικές αρτοποίησης, επαναπροσδιορισμό της διατροφικής αξίας του ψωμιού και το μέλλον της βιοτεχνικής αρτοποιίας.

Oμιλητές της ημερίδας:

Έλενα Κούτση, Κλινική Διατροφολόγος Διαιτολόγος.

Σιδηρόπουλος Απόστολος, τεχνικός αρτοποιίας Lesaffre

Τσακνάκης Γιώργος, τεχνικός αρτοποιίας Lesaffre

Ορεστίδης Μιχάλης, τεχνολόγος τροφίμων μέλος της ΠΕΤΕΤ

Στο δεύτερο μέρος έγινε η κοπή της πίτας του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης με την συμμετοχή του προεδρείου της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και με το πέρας ακολούθησε γεύμα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.