Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Lesaffre Ελλάς σε συνεργασία με το Σωματείο αρτοποιών Θεσσαλονίκης την Κυριακή 28 Ιανουαρίου.
Η εκδήλωση αυτή είχε δύο μέρη, το πρώτο αφορούσε εκπαιδευτική ημερίδα που οργανώθηκε από την Lesaffre Ελλάς για προχωρημένες τεχνικές αρτοποίησης, επαναπροσδιορισμό της διατροφικής αξίας του ψωμιού και το μέλλον της βιοτεχνικής αρτοποιίας.
Oμιλητές της ημερίδας:
Έλενα Κούτση, Κλινική Διατροφολόγος Διαιτολόγος.
Σιδηρόπουλος Απόστολος, τεχνικός αρτοποιίας Lesaffre
Τσακνάκης Γιώργος, τεχνικός αρτοποιίας Lesaffre
Ορεστίδης Μιχάλης, τεχνολόγος τροφίμων μέλος της ΠΕΤΕΤ
Στο δεύτερο μέρος έγινε η κοπή της πίτας του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης με την συμμετοχή του προεδρείου της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και με το πέρας ακολούθησε γεύμα.