Η φημισμένη Ιταλίδα δημιουργός εντυπωσίασε πάλι όλους τους ζαχαροτέχνες που παρακολούθησαν τα δύο 2ήμερα σεμινάρια που πραγματοποίησε μέσα στο Μάιο, στην Laoudis Chef Academy. Ο φιλικός χαρακτήρας της, η μεταδοτικότητα που διαθέτει και φυσικά οι τεράστιες γνώσεις και οι πρωτότυπες τεχνικές που έχει αναπτύξει στη δημιουργική ζαχαροπλαστική με πάστα ζάχαρης και οι οποίες την έχουν ανταμείψει με πολλά χρυσά βραβεία σε κορυφαίους διαγωνισμούς ζαχαρόπαστας, είναι τα βασικά στοιχεία που κάνουν κάθε σεμινάριο με τη Cecilia Campana μια μοναδική εμπειρία!
www.laoudis.gr