Τρεις ευρωπαίοι Chef βρέθηκαν στην Ελλάδα, καλεσμένοι από την Laoudis Foods, για τις επιδείξεις γιορτινής ζαχ/κής που οργανώθηκαν σε Αθήνα, Θεσ/νίκη και Κρήτη. Η αρχή έγινε με τον Ολλανδό Pastry Chef Bart de Gans της Dobla, ο οποίος παρουσίασε στους ζαχ/στες της Θεσσαλονίκης γιορτινά γλυκά που διακόσμησε με τα νέα διακοσμητικά Dobla. Τη σκυτάλη πήραν ο Ιταλός Chef της IRCA Fransesco Maggio (Κρήτη) και ο Γάλλος Sebastien Odet της DGF (Αθήνα), οι οποίοι εντυπωσίασαν με τις δικές τους προτάσεις για τις γιορτές.
www.laoudis.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.