Το τεχνικό τμήμα της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ και ο Gelato Master Franco Toso της εταιρίας FABBRI 1905, παρουσίασαν τον Μάρτιο στο Athens Center of Gastronomy, τα νέα προϊόντα της FABBRI 1905 και νέους πρωτότυπους συνδυασμούς, νέες εφαρμογές και νέες τάσεις της αγοράς. Δόθηκε έμφαση στη νέα τάση της αγοράς για παρασκευή παγωτού με περιορισμένη χρήση ζάχαρης και παρουσιάστηκαν νέες εφαρμογές βασισμένες στις κλασικές γεύσεις της ζαχαροπλαστικής, όπως τα παγωτά με γεύσεις σοκολατόπιτας, πορτοκαλόπιτας και κωκ, που ενθουσίασαν το ευρύ κοινό των επαγγελματιών που παρακολουθήσαν την επίδειξη.
www.stelioskanakis.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.