Με ένα εντυπωσιακό σεμινάριο αφιερωμένο στη σοκολάτα σηματοδοτήθηκε η επίσημη έναρξη της συνεργασίας της εταιρείας FAMA Food Service με την ισπανική εταιρεία, Norte Eurocao.
Με τη συμμετοχή του διάσημου Καταλανού σεφ, Andreu Perez Galindo και του Export Manager της εταιρείας, Xavier Puigarnau, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο υψηλής αισθητικής πάνω στις σύγχρονες τάσεις παρουσίασης σοκολατένιων παρασκευασμάτων. Οι δύο εταιρείες ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους Έλληνες επαγγελματίες το προσεχές διάστημα και τόνισαν ότι θα είναι διαρκώς δίπλα τους με πρωτότυπες ιδέες και τεχνικές.