Με ένα εντυπωσιακό σεμινάριο αφιερωμένο στη σοκολάτα σηματοδοτήθηκε η επίσημη έναρξη της συνεργασίας της εταιρείας FAMA Food Service με την ισπανική εταιρεία, Norte Eurocao.
Με τη συμμετοχή του διάσημου Καταλανού σεφ, Andreu Perez Galindo και του Export Manager της εταιρείας, Xavier Puigarnau, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο υψηλής αισθητικής πάνω στις σύγχρονες τάσεις παρουσίασης σοκολατένιων παρασκευασμάτων. Οι δύο εταιρείες ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους Έλληνες επαγγελματίες το προσεχές διάστημα και τόνισαν ότι θα είναι διαρκώς δίπλα τους με πρωτότυπες ιδέες και τεχνικές.
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.