Εργαζόμενοι σε πλήρη ρυθμό έρευνας της νέας συγκομιδής σιτηρών και αλεύρων η ομάδα R&D της Millbaker εξετάζει και αναλύει πλήρως, φυσικοχημικά σε ανάλυση πρωτεϊνών, hagberg, υγρασίας, γλουτένης και απόδωση στην αρτοποίηση από αλευρόμυλους της Γαλλίας αλλά και της Ευρωπαϊκής αγοράς, προτείνοντας τις απαραίτητες ενζυματικές λύσεις συστατικών για κάθε τύπο θέματος ξεχωριστά. Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του 2021 η παγκόσμια παραγωγή σίτου αναμένεται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι 776,9 Mt ενώ η ευρωπαϊκή παραγωγή έχει αυξηθεί κατά 13,3 εκ. τόνους σε σχέση με την προηγούμενη χρόνια.
www.trofingred.com
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.