Πως οι μοντέρνες τεχνικές αρτοποίησης μπορούν να βοηθήσουν την ανάπτυξη των βιοτεχνικών αρτοποιείων;
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε ανοιχτή εκδήλωση αρτοποιίας που διοργάνωσε η Lesaffre Ελλάς στο Ηράκλειο Κρήτης, στις εγκαταστάσεις της Κορώνης ΑΕ, συνεργάτη της στην Κρήτη.
Πιο αναλυτικά τα θέματα που παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν είναι:
✔ Πώς η αργή ωρίμανση απογειώνει τη γεύση και την πεπτικότητα του ψωμιού
✔ Πρακτική ανάλυση στη χρήση εξειδικευμένων ενζύμων ως φυσικά βελτιωτικά
✔ Τεχνικές εφαρμογές και παραδείγματα για premium προϊόντα που ξεχωρίζουν στο ράφι
✔ Ανάλυση των νέων διατροφικών τάσεων και πώς θα πρέπει να ανταποκρίνονται οι σύγχρονοι φούρνοι