fbpx

Ιαν 12, 2024 | Νεα

GrWheat-Σύνδεση γεωργικής παραγωγής & βιομηχανίας τροφίμων

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του ερευνητικού έργου που χρηματοδοτήθηκε μέσω του ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ. Η πρόταση με τονδιακριτικό τίτλο GrWheat είναι αποτέλεσμα της σύμπραξης των επιχειρήσεων «Κυλινδρόμυλοι Χαλκιδικής Α.Ε.» και «Χαρένης Μιλτιάδης» με τους Ερευνητικούς Οργανισμούς Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ/INEB), Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων / Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Έρευνας / Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός Δήμητρα και την ΕΜΕΤΡΙΣ ΑΕ που συνέβαλε με τη σύνταξη μελέτης εμπορικής αξιοποίησης των τελικών προϊόντων.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.