H Σχολή Γαστρονομίας Chef d’ Oeuvre εξειδικεύεται σε ειδικότητες μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, επαγγελματικού μπαρ και διοίκησης επισιτιστικών επιχειρήσεων (F & Β Μanagement).
Το πρότυπο Τμήμα Επαγγελματικής Αποκατάστασης που διαθέτει η Σχολή, πραγματοποιεί κάθε χρόνο την Ημέρα Επαγγελματικής Καριέρας (Career day), που αποτελεί πλέον θεσμό και δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές και αποφοίτους της να έρθουν σε προσωπική επαφή με τους εκπροσώπους των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών και επισιτιστικών μονάδων και να κλείσουν σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες.