fbpx

Αυγ 27, 2018 | Νεα

Ειδικότητες μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας στη Chef d’ Oeuvre

H Σχολή Γαστρονομίας Chef d’ Oeuvre εξειδικεύεται σε ειδικότητες μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, επαγγελματικού μπαρ και διοίκησης επισιτιστικών επιχειρήσεων (F & Β Μanagement).

Το πρότυπο Τμήμα Επαγγελματικής Αποκατάστασης που διαθέτει η Σχολή, πραγματοποιεί κάθε χρόνο την Ημέρα Επαγγελματικής Καριέρας (Career day), που αποτελεί πλέον θεσμό και δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές και αποφοίτους της να έρθουν σε προσωπική επαφή με τους εκπροσώπους των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών και επισιτιστικών μονάδων και να κλείσουν σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες.

www.chefdoeuvre.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.