fbpx

Απρ 8, 2025 | Νεα, Προϊόντα

IREKS OPTILIS βελτιωτικό για αργή ωρίμανση από την LAOUDIS FOODS

Η δημιουργία αρτοσκευασμάτων με αργή ωρίμανση είναι μια απαιτητική δεργασία, καθώς η πολύωρη παραμονή της ζύμης εντός ψυγείου αλλάζει τη δομή, με μη προβλεπόμενα αποτελέσματα. Η γερμανική IREKS προσφέρει το OPTILIS, ένα βελτιωτικό ειδικά μελετημένο για ζύμες αργής ωρίμανσης. Το Optilis διευκολύνει τον έλεγχο της ζύμης από τον αρτοποιό, εμποδίζει τη δημιουργία φυσαλίδων και την υπερβολική ωρίμανση, έτσι ώστε τα τελικά προϊόντα με τη μέθοδο αυτή να ξεχωρίζουν για την άριστη γεύση, δομή και εμφάνισή τους!

www.laoudis.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.