fbpx

Μάι 18, 2022 | Νεα

IREKS ZEAS-EMMER 50-OS για αρχέγονο ψωμί από την LAOUDIS FOODS

Ένα νέο μείγμα για αρχέγονο παραδοσιακό ψωμί κυκλοφόρησε στην Ελληνική αγορά από την κορυφαία παραγωγό μιγμάτων αρτοποιίας IREKS. Πρόκειται για το ZEAS-EMMER 50-OS, με ποσοστό συμμετοχής 50% επί του αλεύρου. Το τελικό προϊόν έχει μοναδική νοστιμιά, υπέροχη κρούστα και πολύ μεγάλη διατηρησιμότητα. Η περιεκτικότητα του μείγματος σε αλεύρι zeas-emmer είναι 93%. Το Zeas-Emmer 50-OS και τα υπόλοιπα νέα προϊόντα της Ireks που παρουσιάστηκαν στην Artozyma 2022 στη Θεσσαλονίκη, θα είναι σύντομα διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από την Laoudis Foods.
www.laoudis.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.