Ένα νέο μείγμα για αρχέγονο παραδοσιακό ψωμί κυκλοφόρησε στην Ελληνική αγορά από την κορυφαία παραγωγό μιγμάτων αρτοποιίας IREKS. Πρόκειται για το ZEAS-EMMER 50-OS, με ποσοστό συμμετοχής 50% επί του αλεύρου. Το τελικό προϊόν έχει μοναδική νοστιμιά, υπέροχη κρούστα και πολύ μεγάλη διατηρησιμότητα. Η περιεκτικότητα του μείγματος σε αλεύρι zeas-emmer είναι 93%. Το Zeas-Emmer 50-OS και τα υπόλοιπα νέα προϊόντα της Ireks που παρουσιάστηκαν στην Artozyma 2022 στη Θεσσαλονίκη, θα είναι σύντομα διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από την Laoudis Foods.
www.laoudis.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.