fbpx

Μαρ 23, 2022 | Νεα

Κουβερτούρες & Compound επικάλυψης παγωτού από την GOTEBORGS FOOD

Με υψηλή τεχνογνωσία στις βιομηχανικές εφαρμογές η εταιρεία παράγει και διαθέτει κουβερτούρες επικάλυψης παγωτού και Straciatella σε Callets ή δοχεία με υψηλότερο ποσοστό βούτυρου κακάο, άνω του 40% και πρόσθετα λιπαρά γάλακτος καθώς και σοκολατένια compound με κακάο ή σε απεριόριστες γεύσεις. Ιδανικά για χρήση επικάλυψης παγωτού ή παγωτινιών είτε λεπτή υφή επικάλυψης σε κώνους παγωτού. Δεν απαιτείται στρώσιμο για χρήση των υλικών ή προσθήκη άλλων συστατικών. Διατίθενται διαφορετικά υλικά, ανάλογα με την τραγανότητα και υφή επικάλυψης.
www.trofingred.com

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.