fbpx

Ιούλ 31, 2023 | Νεα

LE MONDE, συνώνυμο της εξειδίκευσης στη ζαχαροπλαστική & αρτοποιία

Την κορυφαία επιλογή για μια εξαιρετική σταδιοδρομία στο χώρο της ζαχαροπλαστικής, της αρτοποιίας, και του τουρισμού, αποτελεί ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE. Το πρόγραμμα Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής-Pastry Chef, διάρκειας 2 ετών προσφέρει υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και ένα δίπλωμα αναγνωρισμένο από το κράτος. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε κορυφαίες επαγγελματικές εγκαταστάσεις από καταξιωμένους καθηγητές με τεχνογνωσία και μεταδοτικότητα. Επίσης, υποστηρίζεται από πλούσια βιβλιογραφία. Έναρξη νέων τμημάτων Οκτώβριος 2023. Μετεκπαίδευση στην Υψηλή Ζαχαροπλαστική – Europastry: Έναρξη προγράμματος Νοέμβριος 2023.
www.lemonde.edu.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.