Μετά την έρευνα για τον κορονοϊό διαπιστώθηκε ότι τα ειδικού τύπου ψωμιά έχουν υψηλές αντοχές και μπορούν να γίνουν οδηγοί νεοεισερχόμενων πελατών.
Με γνώμονα αυτό η Lesaffre Hellas διοργανώνει ένα διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο: Αρχαίες τεχνικές αρτοποίησης στην υπηρεσία της σύγχρονης βιοτεχνικής αρτοποιίας.
Στο σεμινάριο αυτό θα παρουσιαστεί η αρχαία τεχνική Zavarka που χρησιμοποιούσαν οι Σλάβοι για να παράγουν ψωμιά με ζουμερή ψίχα, τραγανή κόρα διατηρώντας το ψωμί πολλές μέρες μαλακό.
Ο σκοπός του είναι οι βιοτέχνες αρτοποιοί να βελτιώσουν την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων που παράγουν, επίσης με εξειδικευμένα premium ψωμιά να προσαρμοστούν στις νέες ανάγκες που επιβάλει η εποχή του κορονοϊού αλλά και στις νέες τάσεις που αναπτύσσουν οι καταναλωτές.
Η εταιρεία παραμένει πιστή στην από 4 Αυγούστου δέσμευσή της για τη διεξαγωγή των webinar.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτέμβριου, ώρα 6μ.μ και η διάρκειά του είναι 35 λεπτά.
Για να παρακολουθήσετε το διαδικτυακό σεμινάριο μπείτε στο παρακάτω link
Για περαιτέρω πληροφορίες μπείτε στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook https://www.facebook.com/lesaffre.hellas
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες.