Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ πραγματοποίησε μια νέα live διαδικτυακή επίδειξη με θέμα «ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ». Ο υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος Αρτοποιίας της εταιρείας, κ. Νίκος Κατσιούπας, με τη συμμετοχή του επιστημονικού συνεργάτη κ. Γιάννη Χρύσου, Κλινικού Διατροφολόγου – Διαιτολόγου, μετέδωσαν τεχνικές συμβουλές παρασκευής, ιδέες και λύσεις για το σύγχρονο αρτοποιείο. Παρουσιάστηκαν καινοτόμα προϊόντα και εφαρμογές τους και αποκάλυψαν τα διατροφικά χαρακτηριστικά και τα οφέλη του κάθε προϊόντος και πως αυτά εντάσσονται στη σύγχρονη καθημερινή διατροφή και τις νέες καταναλωτικές συνήθειες.
www.stelioskanakis.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.