Με ρεκόρ επισκεπτών ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Sweet Ice στην έκθεση ΑΡΤΟΖΑ 2023. Οι gelato chefs, Massimiliano Asturi της Fugar και Francesco Procopio, της Fructital, ετοίμαζαν καθόλη τη διάρκεια φρέσκο παγωτό για τους επισκέπτες, οι οποίοι γεύτηκαν με ενθουσιασμό, ποικιλία κλασικών και νέων γεύσεων. Εκπρόσωποι της Iceteam και του Cattabriga University, με επικεφαλής τον Giacomo Schiavon, παραβρέθηκαν για άλλη μία φορά παρέχοντας την εξαιρετική τεχνογνωσία τους στα μηχανήματα. Ο chef chocolatier Bram Hullebroeck έδωσε το παρόν με σοκολατένιες δημιουργίες χρησιμοποιώντας τα καλούπια και τις σοκολατομηχανές της Chocolate World.
www.sweetice.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.