Πέντε επαγγελματικά βιβλία, 300 συνταγές αρτοποιίας, 200 συνταγές ζαχαροπλαστικής, πρακτικές εφαρμογές, τεχνολογίες αρτοποίησης. Με λίγα λόγια όσα πρέπει να γνωρίζει ένας αρτοποιός-ζαχαροπλάστης.
Η σειρά «Από το στάρι στο ψωμί» έρχεται με αυτά τα βιβλία-εργαλεία φιλοδοξώντας να δώσει στους επαγγελματίες όλα εκείνα τα εφόδια της βαθιάς επιστημονικής γνώσης των μυστικών του κάδου.
Τα βιβλία είναι τα:
«Αρτοποίηση και Aρτοζαχαροπλαστική με προζύμια και μαγιά», «Αρτοζαχαροπλαστική με διογκωτικές ύλες», «Τεχνολογία Aρτοποίησης», «Συνταγές Ζαχαροπλαστικής αλεύρου» και «Συνταγές αρτοποιίας».
Το περιεχόμενο κάθε βιβλίου της σειράς είναι αυτόνομο και δεν προαπαιτεί την ανάγνωση των υπόλοιπων για την κατανόησή του.