Vacuum: απαραίτητο εργαλείο για όλα τα σύγχρονα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής & αρτοποιίας. Ανοξείδωτα μηχανήματα, με διάφανο καπάκι, για τον έλεγχο της διαδικασίας και πάνελ αφής με δυνατότητα αποθήκευσης 10 προγραμμάτων. Συσκευάστε σε κενό αέρος κρέμες, μαρμελάδες, φρούτα, ξηρούς καρπούς, πάστες παγωτού & ζύμες διατηρώντας το προϊόν φρέσκο, ζωντανό, χαρίζοντάς του μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η μέθοδος vacuum εμποδίζει την οξείδωση και ενισχύει τη γεύση και τα αρώματα! Η γκάμα των μοντέλων ξεκινάει από μήκος συγκόλλησης 26cm και τα μεγαλύτερα μοντέλα διατίθενται με διπλή ή τριπλή μπάρα.
www.varanakis.com