Νέο βιβλίο με ερωτήσεις και απαντήσεις στα θέματα της τράπεζας θεμάτων για την πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ), από τον Αλέξανδρο Κριτσαντώνη. Ένα ολοκληρωμένο βιβλίο με γνώσεις βασικών εννοιών της αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής, παραδείγματα, έννοιες, όρους, τεχνικές γνώσεις, υλικά και εκτελέσεις για βασικές συνταγές αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής καθώς και θεωρητικές γνώσεις για πιστοποιήσεις, εταιρική λειτουργία, μέτρα προστασίας και κανόνες. Ένα βιβλίο από τη σειρά Από το στάρι το ψωμί.
eshop.freshbakery.gr/product/texnikos-artopoiias-zaxaroplastikis
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.