Εντυπωσίασε η επίδειξη παγωτού “Open day gelato” που πραγματοποίησε η FAMA Food Service, σε συνεργασία με την Torronalba Srl, στη Θεσσαλονίκη. Οι επαγγελματίες του χώρου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους ειδικούς για τις νέες τάσεις σε εφαρμογές παγωτού και ζαχαροπλαστικής. Έμφαση δόθηκε στις νέες γεύσεις, όπως οι πάστες φιστικιού και φουντουκιού Pesti, με κομματάκια ξηρών καρπών, τα νέα Crunch variegates, η νέα βάση παγωτού party mix για αλκοολούχο παγωτό και το Angry birds kit. Οι επισκέπτες δοκίμασαν κλασσικούς και πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς.
www.fama.gr