Η Lesaffre Hellas διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο με στόχο να αναδείξει τα παραδοσιακά ψωμιά μέσω των τεχνικών αρτοποίησης απευθείας, απευθείας με αναμονές και sponge με το μοναδικό ενεργό, ζωντανό και βιολογικό προζύμι Crème de Levain.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Ιουνίου ώρα 18:00 μ.μ και η διάρκεια του είναι 45 λεπτά.
Για να παρακολουθήσετε το διαδικτυακό σεμινάριο μπείτε στο παρακάτω link
Για περαιτέρω πληροφορίες μπείτε στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook https://www.facebook.com/lesaffre.hellas