fbpx

Ιαν 21, 2020 | Νεα

Παρουσίαση γαλλικής ζαχαροπλαστικής από την GELATO & BAKERY EXPERTS

Η πρώτη παρουσίαση της εταιρείας GELATO & BAKERY EXPERTS πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt της Αθήνας. Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή και όλοι οι παρευρισκόμενοι συνεργάτες της εταιρείας απόλαυσαν το Bruno Couret από τη FLAVOUR & CHEFS. Ο καταξιωμένος Γάλλος Chef παρουσίασε 4 δημιουργίες του, στις οποίες χρησιμοποίησε πολλές νέες τεχνικές και μέσα από αυτές κατέδειξε τη φιλοσοφία του για την τέχνη της ζαχαροπλαστικής. H FLAVOUR & CHEFS είναι μια γαλλική εταιρεία πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής και αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά από τη GELATO BAKERY EXPERTS.
www.gnbexperts.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.