Ο πολυαγαπημένος Chef Pâtissier Philippe Depape της εταιρείας DAWN FOODS, που έχει κατακτήσει τους Έλληνες ζαχαροπλάστες με τις ευφάνταστες δημιουργίες του, μάγεψε το κοινό παρουσιάζοντας LIVE, σε συνεργασία με το έμπειρο Τεχνικό Τμήμα της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, τη νέα συλλογή συνταγών Φθινόπωρο Χειμώνας 2021/22. Oι νέες δημιουργίες ενθουσίασαν και παρέσυραν τους επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα στο δικό του δημιουργικό και πολύχρωμο σύμπαν, βοηθώντας τους να εμπνευστούν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με συμβουλές, νέες τεχνικές και πρωτότυπες συνταγές.
www.stelioskanakis.gr