Η Μύλοι Λούλη, προσθέτει στην ήδη πλούσια γκάμα προϊόντων της, ένα νέο μείγμα για τη δημιουργία αρτοσκευασμάτων υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς πρόσθετα, το Quinograin. Tο μείγμα Quinograin περιέχει σπόρους Quinoa (κινόα), Chia (τσία) και σησαμιού. Τα τελικά προϊόντα που δίνει, έχουν μοναδική γεύση και υφή και επιπρόσθετα αποτελούν πηγή εδώδιμων ινών και πρωτεϊνών. Μορφοποιείται με ευκολία και είναι ιδανικό για μπαγκέτα, ψωμί του τοστ, ψωμάκια χάμπουργκερ και κρουασάν.
www.loulismills.gr