Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ακόμα ένα σεμινάριο στις Βασικές Αρχές Παραγωγής Παγωτού και Sorbet, στο υπερσύγχρονο Εκπαιδευτικό Κέντρο της PreGel στις εγκαταστάσεις του υποκαταστήματός της στον Άγιο Δημήτριο. Οι εκπαιδευόμενοι υπό την επίβλεψη των τεχνικών συμβούλων της PreGel πέτυχαν το στόχο τους, στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης εκπαίδευσης, που περιλαμβάνει θεωρητικές γνώσεις αλλά και έντονη πρακτική στην παραγωγική ζώνη του εργαστηρίου. Όλοι οι επαγγελματίες που συμμετείχαν έλαβαν βεβαίωση συμμετοχής από το Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο (ITC) της PreGel.
www.pregelgreece.com