Η FAMA Food Service στηρίζει τη νέα γενιά σπουδαστών Αρτοζαχαροπλαστικής, συμμετέχοντας στην εβδομάδα σεμιναρίων, στον Τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού, που διοργάνωσε ο όμιλος Παστέρ στις εγκαταστάσεις του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σπουδαστές του τμήματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο αφιερωμένο στην παρουσίαση πρωινού μπουφέ ξενοδοχείου. Ο pastry chef της εταιρείας, Σταμάτης Τζίγγας, με τη βοήθεια των προϊόντων της σειράς Top Chef και Primo Posto, κατάφερε να καθηλώσει τους σπουδαστές, παρουσιάζοντάς τους μοναδικές ιδέες και πρωτότυπες δημιουργίες για την παρουσίαση ενός μπουφέ ξενοδοχείου ή εστιατορίου.
www.fama.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.