Η πανελλήνια έρευνα της Lesaffre για τους νέους καταναλωτές δείχνει το μέλλον του αρτοποιείου για την επόμενη δεκαετία. Στη συνάντηση αρτοποιίας που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2025, στο Ηράκλειο Κρήτης (GDM MEGARON Hotel), και ώρα 18:00, θα παρουσιαστούν και θα επεξηγηθούν οι νέες καταναλωτικές τάσεις και οι τρόποι με τους οποίους το αρτοποιείο θα πρέπει να αλλάξει και να διαφοροποιηθεί ώστε να προσελκύσει τη νέα γενιά.
Στην παρουσίαση θα απαντηθούν τα παρακάτω ερωτήματα:
- Πως αντιλαμβάνονται οι νέοι το ψωμί στη διατροφή τους;
- Τι περιμένουν από ένα αρτοποιείο που θα ικανοποιεί τη γενιά τους;
- Ποιες είναι οι νέες αγοραστικές συνήθειες που έχουν;
- Ποιες είναι οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν από την πλευρά των αρτοποιείων για να ικανοποιηθούν αυτές οι νέες συνήθειες;
- Πώς ο αρτοποιός θα κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της νέας γενιάς;
Σε αυτά και άλλα ερωτήματα θα παρουσιαστούν πρακτικές λύσεις και στρατηγικές για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του βιοτεχνικού αρτοποιείου.